jika ku ta bangun esok pagi.

If i died tomorrow,
wud u even care?
wud u miss the way i smile?
or the smell of my hair?
if i died tomorrow,wud u really miss me?
wud u miss times we talk?
if i died tomorrow,is there anything you'd want to say?
maybe that u love me?
and want me to stay??

Thursday, November 4, 2010

Abang,Deepavali taon ni na balik raya mane? ;P

Hai. Namaste. Mera Naam,Sajihan hey.people called me as Rozita Che Wan.owh? mampu bwt statement hampeh undang kontroversi begini? haha! Onion Icon

Dah lame ta tebas semak samun kat belog cap kambeng ni.Tadi tebas2,gedebok! keluar lipas 4 ekor.haha! Hari ni mood rajin na menebas.Esok DEEPAVALI la katekan kan? huhu!

Walaupun DEEPAVALI tak la meriah mcm sambutan HARI RAYA AIDILFITRI,tapi ia tetap salah satu daripada perayaan terbesar dalam Malaysia ni wahai tuan-tuan dan puan-puan sekalian.MSN Onion EmoticonsOke la ta meriah sgt.Kaw gila kalau meriah sgt mcm hari raya kaw pegi shoping complex sume maen lagu tamil ta bedarah edong kaw dengar? haha! Onion Icons

Well.ni bukan la na cerita pasal Rozita Che Wan balik kampung belah mane untuk deepavali ni atau na cerita pasal baju raya sape kalew oren plus ijaw pucuk pisang,bukan juga na becerita tentang movie2 yg best kat astro sempena deepavali ni okeyh.Kali ni sempena deepavali setahun sekali ni,i na sembang2 cik odah pasal KOLAM.yeeeee.KOLAM.Haaa,yg kaw angguk2 tu kenape? bukan kolam ikan ke kolam renang,ni KOLAM sempena deepavali.alalalala,yg beras warna warni then dorang tabur2 dekat halaman rumah ekot corak kegemaran tu la.Kolam ni biasenya dibuat 3 mggu sebelom DEEPAVALI.ala kire macam pesiapan raya dorg la ni.

I sangat suke tengok kolam ni.Dari i kecik2 lage.Sebelah rumah nenek i ade sebuah keluarga indian.Dulu i engat lage tiap kali DEEPAVALI,if i balik kampung,i mesti pegi rumah aci tu,na tengok kolam yg dw buat kat depan rumah dw.Tapi dulu kolam dw pakai beras kale putih je takpon pakai hampas kelape. Sekarang KOLAM ni da lageeee cantik! ade yg besar same macam kolam renang da.haha! Sume warna warni,macam2 kale,macam2 corak.I ni pompuan uollllssss.Pompuan mane yg ta minat dgn benda2 yg fancy ni kan? 

So sempena DEEPAVALI ni penuh la KOLAM tu everywhere u go,people wants to know,who we are,where we come from? ewh ewh.tebabas da ni.haha.I,kalau nampak kolam2 ni memang ta missed chance amek gambar punye! haha! muke mmg ta malu la tetengah jalan ade kolam,i pose tros.huhu.Sape na tengok gamba kolam? nak? nak? ceh..sebenarnya na tanya sape na tgok gambar i tp malu kan.agagaga  Onion Emoticons
Malas da na cerita pasal kolam ni.I bukan pensyarah atau pemandu pelancong na crite panjang2 pasal kolam mereka ni.muahaha! jum lah cekidaut gambaruga nih :

credit tu encik belahan jiwa <3

see? see? i memang sukeee tgok kolam diwali! ;)

cik tanggaci mengucapkan 'happy diwali" :P

oke.Yang ni bukan KOLAM.Yang ni ORANG.SELAMAT HARI DEEPAVALI ;)

Actually i ade banyak lage gamba kolam yg i amek di merate2 tempat.Tapi sume bukan dalam nset i.Sume dalam nset orang yg kamera santek2 je.huhuhu! Till then,Here In My Home,I wish to all pengganut agama Hindu di Malaysia, HAPPY DEEPAVALI VAITHUKEL! Onion Icon

Share and Ponder ;
Sajihan.









5 comments:

amirulHafiz said...

nice pic....tjuk xad kne mngena dgn cwite awk.
anyway..wlcome back.
:)

the only Sajihan said...

? ? ? ? cwite? ni ekot spelling pompuan bawah umo mane plak dah ni...? btw,thanx SAYANG :)

amirulHafiz said...

ika ckp cm 2 lah....

syauqah wardah said...

besh la g an... suke.. suke..

the only Sajihan said...

suke ye? yela2.hepi deepavali jgk.muahaha!

Thursday, November 4, 2010

Abang,Deepavali taon ni na balik raya mane? ;P

Hai. Namaste. Mera Naam,Sajihan hey.people called me as Rozita Che Wan.owh? mampu bwt statement hampeh undang kontroversi begini? haha! Onion Icon

Dah lame ta tebas semak samun kat belog cap kambeng ni.Tadi tebas2,gedebok! keluar lipas 4 ekor.haha! Hari ni mood rajin na menebas.Esok DEEPAVALI la katekan kan? huhu!

Walaupun DEEPAVALI tak la meriah mcm sambutan HARI RAYA AIDILFITRI,tapi ia tetap salah satu daripada perayaan terbesar dalam Malaysia ni wahai tuan-tuan dan puan-puan sekalian.MSN Onion EmoticonsOke la ta meriah sgt.Kaw gila kalau meriah sgt mcm hari raya kaw pegi shoping complex sume maen lagu tamil ta bedarah edong kaw dengar? haha! Onion Icons

Well.ni bukan la na cerita pasal Rozita Che Wan balik kampung belah mane untuk deepavali ni atau na cerita pasal baju raya sape kalew oren plus ijaw pucuk pisang,bukan juga na becerita tentang movie2 yg best kat astro sempena deepavali ni okeyh.Kali ni sempena deepavali setahun sekali ni,i na sembang2 cik odah pasal KOLAM.yeeeee.KOLAM.Haaa,yg kaw angguk2 tu kenape? bukan kolam ikan ke kolam renang,ni KOLAM sempena deepavali.alalalala,yg beras warna warni then dorang tabur2 dekat halaman rumah ekot corak kegemaran tu la.Kolam ni biasenya dibuat 3 mggu sebelom DEEPAVALI.ala kire macam pesiapan raya dorg la ni.

I sangat suke tengok kolam ni.Dari i kecik2 lage.Sebelah rumah nenek i ade sebuah keluarga indian.Dulu i engat lage tiap kali DEEPAVALI,if i balik kampung,i mesti pegi rumah aci tu,na tengok kolam yg dw buat kat depan rumah dw.Tapi dulu kolam dw pakai beras kale putih je takpon pakai hampas kelape. Sekarang KOLAM ni da lageeee cantik! ade yg besar same macam kolam renang da.haha! Sume warna warni,macam2 kale,macam2 corak.I ni pompuan uollllssss.Pompuan mane yg ta minat dgn benda2 yg fancy ni kan? 

So sempena DEEPAVALI ni penuh la KOLAM tu everywhere u go,people wants to know,who we are,where we come from? ewh ewh.tebabas da ni.haha.I,kalau nampak kolam2 ni memang ta missed chance amek gambar punye! haha! muke mmg ta malu la tetengah jalan ade kolam,i pose tros.huhu.Sape na tengok gamba kolam? nak? nak? ceh..sebenarnya na tanya sape na tgok gambar i tp malu kan.agagaga  Onion Emoticons
Malas da na cerita pasal kolam ni.I bukan pensyarah atau pemandu pelancong na crite panjang2 pasal kolam mereka ni.muahaha! jum lah cekidaut gambaruga nih :

credit tu encik belahan jiwa <3

see? see? i memang sukeee tgok kolam diwali! ;)

cik tanggaci mengucapkan 'happy diwali" :P

oke.Yang ni bukan KOLAM.Yang ni ORANG.SELAMAT HARI DEEPAVALI ;)

Actually i ade banyak lage gamba kolam yg i amek di merate2 tempat.Tapi sume bukan dalam nset i.Sume dalam nset orang yg kamera santek2 je.huhuhu! Till then,Here In My Home,I wish to all pengganut agama Hindu di Malaysia, HAPPY DEEPAVALI VAITHUKEL! Onion Icon

Share and Ponder ;
Sajihan.









5 comments:

amirulHafiz said...

nice pic....tjuk xad kne mngena dgn cwite awk.
anyway..wlcome back.
:)

the only Sajihan said...

? ? ? ? cwite? ni ekot spelling pompuan bawah umo mane plak dah ni...? btw,thanx SAYANG :)

amirulHafiz said...

ika ckp cm 2 lah....

syauqah wardah said...

besh la g an... suke.. suke..

the only Sajihan said...

suke ye? yela2.hepi deepavali jgk.muahaha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Belog ini belog kosong . Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal