jika ku ta bangun esok pagi.

If i died tomorrow,
wud u even care?
wud u miss the way i smile?
or the smell of my hair?
if i died tomorrow,wud u really miss me?
wud u miss times we talk?
if i died tomorrow,is there anything you'd want to say?
maybe that u love me?
and want me to stay??

Thursday, January 13, 2011

' the power of eyeliner contest '

Tuan/Puan ,

Pintu hati telah terbukak untuk menyertai contest blog cik tasha .

Merujuk kepada perkara di atas , saya Zaihan Zakaria atau lebih glemer dgn name Sajihan Hafiz , ingin menyatakan keterujaan pintu hati saya utk memasuki contest cik tasha iaitu The Power of Eyeliner Contest . Kelasssss kau maria . Eh tak tak . Surat kiriman rasmi kena srius (oo) .

1-     Dalam hal ini,saya akan menggunakan tagline "cik tasha harus,sunat,dan wajib memilih saya sebagai pemenang sebab saya ada mata . mata saya cantek . mata saya cantek macam mata Rapunzel . Oke dah . Jangan sepak saya sebab cakap macam ni " muahahaha! eh tak tak . Dalam surat rasmi tak boleh gelak2 .

2-    Oleh itu,gamba yg menjadi pertaruhan saya ialah . . .  Jeng jeng gonjeng !

the power of eyeliner

3- Kerjasama dan perhatian yang serius serata tidak berbelah bahagi daripada cik tasha amatlah saya hargai . Diharapkan agar cik tasha tidak memandang enteng akan hal ini . *gila srius aku* . Perhatian daripada pihak cik tasha saya dahului dengan ucapan jutaan rupiah terima kaseh daun keladi . Saya akhiri surat saya dengan mengetag tiga orang rakan saya iaitu cik kelly natasha ,cik eyka miyaki natasha,dan tak lupa juga cik athirah natasha . Eh apesal semua nama ade natasha ? Nampak sgt aku nak bodek kan . haha ! 

Sekian, Terima Kaseh .

Laporan disediakan oleh ;
Sajihan Hafiz,
Penolong Mak cik cleaner UKM,
Bangi.



3 comments:

wan nadia natasha said...

hey there! thanx for joining my contest. semua dah ok. tapi tajuk tu silap dear. tukar nah. tgk kat syarat2. dah tukar nnti antar link baru taw dear!

the only Sajihan said...

oke . done ;)

Khel Khaliesah said...

helo, tlg betulkan link sy tu, bcoz bar2 ni i deactivate blog aku, maybe ko ternsmpak yg display tu.. kosong jekan..
betulkan jelah url link aku yg sebenarnye...

anyway memandangkan ko suke pasal mata ni...

i suggest u...
http://yeppeogirl87.blogspot.com/2011/01/contest-jelingan-manja.html

Thursday, January 13, 2011

' the power of eyeliner contest '

Tuan/Puan ,

Pintu hati telah terbukak untuk menyertai contest blog cik tasha .

Merujuk kepada perkara di atas , saya Zaihan Zakaria atau lebih glemer dgn name Sajihan Hafiz , ingin menyatakan keterujaan pintu hati saya utk memasuki contest cik tasha iaitu The Power of Eyeliner Contest . Kelasssss kau maria . Eh tak tak . Surat kiriman rasmi kena srius (oo) .

1-     Dalam hal ini,saya akan menggunakan tagline "cik tasha harus,sunat,dan wajib memilih saya sebagai pemenang sebab saya ada mata . mata saya cantek . mata saya cantek macam mata Rapunzel . Oke dah . Jangan sepak saya sebab cakap macam ni " muahahaha! eh tak tak . Dalam surat rasmi tak boleh gelak2 .

2-    Oleh itu,gamba yg menjadi pertaruhan saya ialah . . .  Jeng jeng gonjeng !

the power of eyeliner

3- Kerjasama dan perhatian yang serius serata tidak berbelah bahagi daripada cik tasha amatlah saya hargai . Diharapkan agar cik tasha tidak memandang enteng akan hal ini . *gila srius aku* . Perhatian daripada pihak cik tasha saya dahului dengan ucapan jutaan rupiah terima kaseh daun keladi . Saya akhiri surat saya dengan mengetag tiga orang rakan saya iaitu cik kelly natasha ,cik eyka miyaki natasha,dan tak lupa juga cik athirah natasha . Eh apesal semua nama ade natasha ? Nampak sgt aku nak bodek kan . haha ! 

Sekian, Terima Kaseh .

Laporan disediakan oleh ;
Sajihan Hafiz,
Penolong Mak cik cleaner UKM,
Bangi.



3 comments:

wan nadia natasha said...

hey there! thanx for joining my contest. semua dah ok. tapi tajuk tu silap dear. tukar nah. tgk kat syarat2. dah tukar nnti antar link baru taw dear!

the only Sajihan said...

oke . done ;)

Khel Khaliesah said...

helo, tlg betulkan link sy tu, bcoz bar2 ni i deactivate blog aku, maybe ko ternsmpak yg display tu.. kosong jekan..
betulkan jelah url link aku yg sebenarnye...

anyway memandangkan ko suke pasal mata ni...

i suggest u...
http://yeppeogirl87.blogspot.com/2011/01/contest-jelingan-manja.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Belog ini belog kosong . Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal