jika ku ta bangun esok pagi.

If i died tomorrow,
wud u even care?
wud u miss the way i smile?
or the smell of my hair?
if i died tomorrow,wud u really miss me?
wud u miss times we talk?
if i died tomorrow,is there anything you'd want to say?
maybe that u love me?
and want me to stay??

Saturday, December 3, 2011

dada berombak rindu.

dah 3 hari gua scroll homepage facebook penuh dengan update pasal OMBAK RINDU je.
bukak je facebook pasal Ombak Rindu.
gua tak marah korang na update pasal cite tu.
tapi masalahnya gua cemburu kerana gua tak tengok lage cerita tu.
dah lah kembar gua Lisa Surihani yg belakon.
macam tak support kembar pulak gua ni.
sebenarnya gua da beberapa kali merengek2 dekat AB bagetau suruh bawak gua tengok crite ni.
tapi AB pun bzy.
gua pun bzy jgk.
AB pulak asyik ulang2 mantera yg sama.
"kalau ada rezeki bad bawak jian p tengok nah syg"
*melting*
so gua mengalah la tengok cite ni lambat2 sikit.
gua harap kembar gua faham bile die talifon gua tanya dah tengok lakonan die dalam Ombak Rindu ke belum and gua dengan humble menjawab "belum,kakak."




p/s utk AB : Bad ta bawak jian tengok minggu depan jian tanak mornink bad 5 hari.ehehehe.

1 comment:

ikatankasihku said...

leraikanlah rindu tu..hehehe

Saturday, December 3, 2011

dada berombak rindu.

dah 3 hari gua scroll homepage facebook penuh dengan update pasal OMBAK RINDU je.
bukak je facebook pasal Ombak Rindu.
gua tak marah korang na update pasal cite tu.
tapi masalahnya gua cemburu kerana gua tak tengok lage cerita tu.
dah lah kembar gua Lisa Surihani yg belakon.
macam tak support kembar pulak gua ni.
sebenarnya gua da beberapa kali merengek2 dekat AB bagetau suruh bawak gua tengok crite ni.
tapi AB pun bzy.
gua pun bzy jgk.
AB pulak asyik ulang2 mantera yg sama.
"kalau ada rezeki bad bawak jian p tengok nah syg"
*melting*
so gua mengalah la tengok cite ni lambat2 sikit.
gua harap kembar gua faham bile die talifon gua tanya dah tengok lakonan die dalam Ombak Rindu ke belum and gua dengan humble menjawab "belum,kakak."




p/s utk AB : Bad ta bawak jian tengok minggu depan jian tanak mornink bad 5 hari.ehehehe.

1 comment:

ikatankasihku said...

leraikanlah rindu tu..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Belog ini belog kosong . Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal