jika ku ta bangun esok pagi.

If i died tomorrow,
wud u even care?
wud u miss the way i smile?
or the smell of my hair?
if i died tomorrow,wud u really miss me?
wud u miss times we talk?
if i died tomorrow,is there anything you'd want to say?
maybe that u love me?
and want me to stay??

Saturday, October 16, 2010

CIK ODAH JANDA KAMPONG

Jadi pompuan cantik memang sangat untung bukan? *sekali lage ta reti bagi salam*
Malam yg syahdu canie kepala otak memang senang merewang rewang pikir benda yg ta patut dipikir pown sebenarnya.And if dipikir2 pown bukannya membantu negara mencapai wawasan 2020.ewh ewh? :P

Entry malam ni digelar ENTRY CIK ODAH JANDA KAMPONG.sebabnya? sebab malam ni i na jd cik odah janda jap.I na jeles dgn pompuan2 lawa yg muda2 baru 15,16,17 tahun da pandai bekontek2 lens bagai.muahahaha!

Best kan jadi lawa ni? kaw bodoh ke ta best? mesti la best.Pakai ape pown nampak lawaaaa je.kalau tangkap gambar tu kamera dok pusing la kat sisi mane pown.mesti muka dorg ni teboek punya lah.Tapi kadang2 bagi I sendiri dorang tu lawa sbb putih je.then bila tangkap gambar saje na bulat2kan mate.pastu dudok harus la nak mencangkung pandang atas.haishhh.kita yg tua ni kena lah beralah kat budak2 baru na up ni kan.I kutok la gaya dorang canew pown.Sesungguhnya lelaki sekarang memang pandang pompuan2 lawa sebegitu.Ewh laki mata kaw buta kew hape da sah2 pompuan macam tu dalam fesbuk,dalam nset,dalam dalam seme banyak laki yg na layan.kaw tehegeh2 jgk kat pompuan yg da ramai laki nak tu kenape? see? see? nampak ta untungnya jadi pompuan lawa ni? tayah sebok2 na jaga pakwe.satu pegi seratos datang kat fesbuk tu.Aku ni la masalahnya.satu pegi sape na datang? haha! tak tak.gurau je.

Tapi yg buruknya pasal mereka2 yg lawa ni,da ade pakwe pown,na jgk cari laki orang tebgah2 malam.ape tah motif nya.Biar lah muke lawa,taw adab sopan.Ni harap muka lawa tapi maruah ta pandai jaga apa ada? ahhh bising lah kaw g-an.yg mcm tu la taste laki sekarang pown.

Jadi...I sesungguhnya bersyukur dengan rupa hasil mak ayah i punya keluaran.Walau tak lawa mane,walau tak putih pown,walau i ta penah berani na pakai kontek lens sbb i takot na sumbat dalam mate menatang leper tu,walau i malu na upload pix dedah dada i kat fesuk,meyspes seme tu,I masih seorang wanita yg SETIA.ALHAMDULILLAH...pandai mak i jaga i,besarkan i kan? huhu ;)

One day,i harap i dapat jadi wanita solehah,bertudung secara tetap,pakai tutup aurat,jg budi bahasa,and seme2 lage lah yg patut ade dalam ciri2 WANITA SOLEHAH.aminnnnn....

p/s : biar rupe tak lawa janji pangai cantik.jgn muke jew putih tapi tekinja2 laki org pown na layan.

SEKIAN,TERIMA KASIH.

4 comments:

ieyja azni said...

Itu dia serangan pedih sekali lagi.

Yang baca ta paham bahasa jugak, baik masuk muka dalam jamban flush 2 3 kali. Sebelum masuk muka dalam jamban, berak kasi cirit dulu. Baru pam.

Sekian terima kasih.

Love you lah G-an! Macam ni la perempuan kuat luar dalam!!

the only Sajihan said...

thanx ieyja sbb ta pnh putus sokong ak.ak ta niat na sindir sape2 dalam2 pown.na luah rasa hati je.Lophoyu too syg ;)

syauqah wardah said...

bagus2.. i luv this entry.. hehe.. bagus la kaw g-an..

the only Sajihan said...

Azmah : tenkiu ;) kaw memang memahami :)

Saturday, October 16, 2010

CIK ODAH JANDA KAMPONG

Jadi pompuan cantik memang sangat untung bukan? *sekali lage ta reti bagi salam*
Malam yg syahdu canie kepala otak memang senang merewang rewang pikir benda yg ta patut dipikir pown sebenarnya.And if dipikir2 pown bukannya membantu negara mencapai wawasan 2020.ewh ewh? :P

Entry malam ni digelar ENTRY CIK ODAH JANDA KAMPONG.sebabnya? sebab malam ni i na jd cik odah janda jap.I na jeles dgn pompuan2 lawa yg muda2 baru 15,16,17 tahun da pandai bekontek2 lens bagai.muahahaha!

Best kan jadi lawa ni? kaw bodoh ke ta best? mesti la best.Pakai ape pown nampak lawaaaa je.kalau tangkap gambar tu kamera dok pusing la kat sisi mane pown.mesti muka dorg ni teboek punya lah.Tapi kadang2 bagi I sendiri dorang tu lawa sbb putih je.then bila tangkap gambar saje na bulat2kan mate.pastu dudok harus la nak mencangkung pandang atas.haishhh.kita yg tua ni kena lah beralah kat budak2 baru na up ni kan.I kutok la gaya dorang canew pown.Sesungguhnya lelaki sekarang memang pandang pompuan2 lawa sebegitu.Ewh laki mata kaw buta kew hape da sah2 pompuan macam tu dalam fesbuk,dalam nset,dalam dalam seme banyak laki yg na layan.kaw tehegeh2 jgk kat pompuan yg da ramai laki nak tu kenape? see? see? nampak ta untungnya jadi pompuan lawa ni? tayah sebok2 na jaga pakwe.satu pegi seratos datang kat fesbuk tu.Aku ni la masalahnya.satu pegi sape na datang? haha! tak tak.gurau je.

Tapi yg buruknya pasal mereka2 yg lawa ni,da ade pakwe pown,na jgk cari laki orang tebgah2 malam.ape tah motif nya.Biar lah muke lawa,taw adab sopan.Ni harap muka lawa tapi maruah ta pandai jaga apa ada? ahhh bising lah kaw g-an.yg mcm tu la taste laki sekarang pown.

Jadi...I sesungguhnya bersyukur dengan rupa hasil mak ayah i punya keluaran.Walau tak lawa mane,walau tak putih pown,walau i ta penah berani na pakai kontek lens sbb i takot na sumbat dalam mate menatang leper tu,walau i malu na upload pix dedah dada i kat fesuk,meyspes seme tu,I masih seorang wanita yg SETIA.ALHAMDULILLAH...pandai mak i jaga i,besarkan i kan? huhu ;)

One day,i harap i dapat jadi wanita solehah,bertudung secara tetap,pakai tutup aurat,jg budi bahasa,and seme2 lage lah yg patut ade dalam ciri2 WANITA SOLEHAH.aminnnnn....

p/s : biar rupe tak lawa janji pangai cantik.jgn muke jew putih tapi tekinja2 laki org pown na layan.

SEKIAN,TERIMA KASIH.

4 comments:

ieyja azni said...

Itu dia serangan pedih sekali lagi.

Yang baca ta paham bahasa jugak, baik masuk muka dalam jamban flush 2 3 kali. Sebelum masuk muka dalam jamban, berak kasi cirit dulu. Baru pam.

Sekian terima kasih.

Love you lah G-an! Macam ni la perempuan kuat luar dalam!!

the only Sajihan said...

thanx ieyja sbb ta pnh putus sokong ak.ak ta niat na sindir sape2 dalam2 pown.na luah rasa hati je.Lophoyu too syg ;)

syauqah wardah said...

bagus2.. i luv this entry.. hehe.. bagus la kaw g-an..

the only Sajihan said...

Azmah : tenkiu ;) kaw memang memahami :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Belog ini belog kosong . Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal