jika ku ta bangun esok pagi.

If i died tomorrow,
wud u even care?
wud u miss the way i smile?
or the smell of my hair?
if i died tomorrow,wud u really miss me?
wud u miss times we talk?
if i died tomorrow,is there anything you'd want to say?
maybe that u love me?
and want me to stay??

Wednesday, February 8, 2012

Girls,sometimes less is more :)









hai uolsssss.lama ta update kan.agak-agaknya dah lari da silent2 readers jian kat sini kan.eh ade ke readers? hahaha :P

Siryesly,jian bukan malas menghupdate belog. Password belog ni jian lupe :( ni pun baru recover tadi.sedih kan makin tua makin safat pelupa datang bertandang ibarat aci bonjot datang jual karpet. eh eh ape ni.hehe.Plus dear readers,jian tapis every story dat i thing i shud write here.wahh kelasss kau maria speaking.Takan la takat pegi dating dengan pakwe nak cerite dlm belog,makan kfc seketul pun nak cerite jugak,migrain menyerang 2 hari pun nak cerite,kucing teberak atas tilam kau pun nak cerite.Alah jemunye alalalala tau.

SO uollsss,pada kesempatan yang ada ini,jian harap ape yang jian akan share kali ini dapat bagi korang input yang berguna dan berilmiah lah gittewww.hehe.Dah lah share benda pun setahun sekali.hehehe :P

Mari kite lihat tentang CARA-CARA MENJADI LESS IS MORE . tetibe je kan. Chantekk ke kau?? hehe

1- Pencuci muka. Pencuci muka adalah diibaratkan seperti suplemen kepada perempuan utk meneruskan aktiviti mengawan.eh eh.Pencuci muka yang bagus dapat memastikan kulit muka tidak kusam seperti aci berjalan di bawah terik mentari ye uolsss *nada pondan.Untuk muka jian,jian pakai produk De Putih 3 in 1.Tapi...tapi...ta putih2 jugak.huuu sedeyh.huhu.Tapi kulit tak nampak kusam and tidak bermaya.Malah kelihatan licin seperti telur ayam.amboi tau.
Set De Putih 3 in 1 yang bertindak seperti Boboiboy.

2- Moisturizer. Moisturizer ataupun pelembab dalam Bahasa Melayunya berfungsi utk melembabkan muka.Yelah dah namanya pelembab takan la fungsinya utk mengawal kemandulan pulak kan =____=.Pakai pelembab yg sesuai dengan kulit.Never ever ever tinggalkan pelembab sbb kulit akan menjadi kering ya aww aww.Buat masa ni jian tegar menggunakan pelembab dari Safi tetapi sedang berniat utk bertukar kepada Body Shop kerana ia sgt sedap pada muka.

ini pun sedap dan murah juga.

3- Bedak Kompak tahap tahan sehingga 8 jam fuyoh2. Bedak padat yang kena dengan kulit muka dapat menutup kulit yg berminyak.Kulit jian pun agak berminyak sampai boleh perah2 kengkadang tu.thehehe menipu ta bergak en.Dulu jian guna Miami and u girlls mesti tau Miami ni kan.Then jian guna Silkygirl bb cream compact powder tu.Siryesly tersangat ringan di muka dan sangat menutup segalanya.hehe.Tapi kurang tahan la dekat muka which means kau kena tempek bedak tu kat muka kau selang 2 jam skali kot.penat kot.And now......Tadaaaa !

now im using Pixy.Sangat tahan oke.

4- BB Cream. BB cream is a must in a perempuansss sejati list.Rajin2 lah google tentang BB cream yg hebat di pasaran sekarang i oke.Antara yg glemer adalah Skin79,Dr Jart,Naturactor Meiko dan juga Mistine BB cream yg jian pakai sekarang ni :) . Hasilnya sangat sedap.apehal dari tadi sume nak sedap je kan? Eh tapi siryesly mmg sedap.Ta nampak over pada kulit muka dan sgt lah ringan ibarat angin sepoi2 bahasa.hehe.

ini boleh dibeli secara online oke.

5- Eyeliner. Eyeliner juga penting utk tumbesaran mata yang lebih menggoda supaya dapat memikat jutawan kaya.wkwkwkwkwk :P Jian da cuba macam2 jenis eyeliner.Tapi yang paling best setakat ini adalah from maybelline and celak arab atau celak kajal tu.sangat hitam oke.sangat oke.sangat.oke dah la tu =__=

celak kajal ni ada beberapa jenama.Yang jian pakai dari brand Blue  Heaven.okbai.


6- Lipstick/Lipbalm/Lipgloss . Lipstick yg cantik dan nampak sempurna pada bibir juga akan menaikkan seri muka seseorang perempuan ye uolsss.I ulang,Perempuansss ye uoolsss.Memandangkan kulit jian agak hitam manis mcm gadis melayu yg betul2 melayu kononnya, *muntah so jian lebih suka warna soft pink,nude dan peach utk bibir.Tapi sekarang jian siryesly in love dgn produk Sivanna.Produk ni kawan jian yg kenalkan.Ia sgt rare di Malaysia.Sangat cantik kalernya ye puan2. Tapi jian ta dapat google.Mungkin sbb terlampau rare.huuu sedih.

so itu saja utk rancangan "Chantek ke kau?" . Jumpe lagi :)


1 comment:

ketikketok said...

pelembab muka/kulit mahal anda berminyak di panas terik atau melekit bila berpeluh/basah? Atasinya dengan mudah... DABUS Magic Potions

Wednesday, February 8, 2012

Girls,sometimes less is more :)









hai uolsssss.lama ta update kan.agak-agaknya dah lari da silent2 readers jian kat sini kan.eh ade ke readers? hahaha :P

Siryesly,jian bukan malas menghupdate belog. Password belog ni jian lupe :( ni pun baru recover tadi.sedih kan makin tua makin safat pelupa datang bertandang ibarat aci bonjot datang jual karpet. eh eh ape ni.hehe.Plus dear readers,jian tapis every story dat i thing i shud write here.wahh kelasss kau maria speaking.Takan la takat pegi dating dengan pakwe nak cerite dlm belog,makan kfc seketul pun nak cerite jugak,migrain menyerang 2 hari pun nak cerite,kucing teberak atas tilam kau pun nak cerite.Alah jemunye alalalala tau.

SO uollsss,pada kesempatan yang ada ini,jian harap ape yang jian akan share kali ini dapat bagi korang input yang berguna dan berilmiah lah gittewww.hehe.Dah lah share benda pun setahun sekali.hehehe :P

Mari kite lihat tentang CARA-CARA MENJADI LESS IS MORE . tetibe je kan. Chantekk ke kau?? hehe

1- Pencuci muka. Pencuci muka adalah diibaratkan seperti suplemen kepada perempuan utk meneruskan aktiviti mengawan.eh eh.Pencuci muka yang bagus dapat memastikan kulit muka tidak kusam seperti aci berjalan di bawah terik mentari ye uolsss *nada pondan.Untuk muka jian,jian pakai produk De Putih 3 in 1.Tapi...tapi...ta putih2 jugak.huuu sedeyh.huhu.Tapi kulit tak nampak kusam and tidak bermaya.Malah kelihatan licin seperti telur ayam.amboi tau.
Set De Putih 3 in 1 yang bertindak seperti Boboiboy.

2- Moisturizer. Moisturizer ataupun pelembab dalam Bahasa Melayunya berfungsi utk melembabkan muka.Yelah dah namanya pelembab takan la fungsinya utk mengawal kemandulan pulak kan =____=.Pakai pelembab yg sesuai dengan kulit.Never ever ever tinggalkan pelembab sbb kulit akan menjadi kering ya aww aww.Buat masa ni jian tegar menggunakan pelembab dari Safi tetapi sedang berniat utk bertukar kepada Body Shop kerana ia sgt sedap pada muka.

ini pun sedap dan murah juga.

3- Bedak Kompak tahap tahan sehingga 8 jam fuyoh2. Bedak padat yang kena dengan kulit muka dapat menutup kulit yg berminyak.Kulit jian pun agak berminyak sampai boleh perah2 kengkadang tu.thehehe menipu ta bergak en.Dulu jian guna Miami and u girlls mesti tau Miami ni kan.Then jian guna Silkygirl bb cream compact powder tu.Siryesly tersangat ringan di muka dan sangat menutup segalanya.hehe.Tapi kurang tahan la dekat muka which means kau kena tempek bedak tu kat muka kau selang 2 jam skali kot.penat kot.And now......Tadaaaa !

now im using Pixy.Sangat tahan oke.

4- BB Cream. BB cream is a must in a perempuansss sejati list.Rajin2 lah google tentang BB cream yg hebat di pasaran sekarang i oke.Antara yg glemer adalah Skin79,Dr Jart,Naturactor Meiko dan juga Mistine BB cream yg jian pakai sekarang ni :) . Hasilnya sangat sedap.apehal dari tadi sume nak sedap je kan? Eh tapi siryesly mmg sedap.Ta nampak over pada kulit muka dan sgt lah ringan ibarat angin sepoi2 bahasa.hehe.

ini boleh dibeli secara online oke.

5- Eyeliner. Eyeliner juga penting utk tumbesaran mata yang lebih menggoda supaya dapat memikat jutawan kaya.wkwkwkwkwk :P Jian da cuba macam2 jenis eyeliner.Tapi yang paling best setakat ini adalah from maybelline and celak arab atau celak kajal tu.sangat hitam oke.sangat oke.sangat.oke dah la tu =__=

celak kajal ni ada beberapa jenama.Yang jian pakai dari brand Blue  Heaven.okbai.


6- Lipstick/Lipbalm/Lipgloss . Lipstick yg cantik dan nampak sempurna pada bibir juga akan menaikkan seri muka seseorang perempuan ye uolsss.I ulang,Perempuansss ye uoolsss.Memandangkan kulit jian agak hitam manis mcm gadis melayu yg betul2 melayu kononnya, *muntah so jian lebih suka warna soft pink,nude dan peach utk bibir.Tapi sekarang jian siryesly in love dgn produk Sivanna.Produk ni kawan jian yg kenalkan.Ia sgt rare di Malaysia.Sangat cantik kalernya ye puan2. Tapi jian ta dapat google.Mungkin sbb terlampau rare.huuu sedih.

so itu saja utk rancangan "Chantek ke kau?" . Jumpe lagi :)


1 comment:

ketikketok said...

pelembab muka/kulit mahal anda berminyak di panas terik atau melekit bila berpeluh/basah? Atasinya dengan mudah... DABUS Magic Potions

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Belog ini belog kosong . Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal