jika ku ta bangun esok pagi.

If i died tomorrow,
wud u even care?
wud u miss the way i smile?
or the smell of my hair?
if i died tomorrow,wud u really miss me?
wud u miss times we talk?
if i died tomorrow,is there anything you'd want to say?
maybe that u love me?
and want me to stay??

Tuesday, February 14, 2012

Results : Passed With Flying Colours ;)

Selamat Pagi.Sari berita penting.hehehe.
Malam tadi result exam untuk student UKM da boleh cek tau.
Alhamdulillah,keputusan sangat di luar jangkaan.

kenapa di luar jangkaan ?
Sebab........

1- Zaihan Zakaria dulu masa sem 1 dan sem 2 pointer die was never above 3.00. Na tersenarai dalam budak2 dekan apetah lage.Memang verangan lah kau dik non.

2- Zaihan Zakaria dulu masa sem 1 dan sem 2 cuma tau datang kelas,pose kat meja belakang2,cukup time,kelas abes,die balik dgn muka seposen. Ape yg lecturer ajar die tak pernah faham pon =__=

3- Zaihan Zakaria masa sem 1 dan 2 dulu pernah hampir2 dibanned daripada mengambil 2 paper.Kerana ape? Kerana die selalu sgt ponteng kuliah bkn lebih daripada 3 kali,bukan lebih daripada 4 kali,tapi lebih daripada 5 kali.uuuuu so hardcoreeee -___-

4- Zaihan Zakaria dulu tak pernah join stdy group dgn bebudak kelas die.Nama budak2 kelas pon die engat2 lupe.padahal tak ramai pon.Mak pemalu noksss :*)

5- Zaihan Zakaria dulu buat assignment pon aci redah je.Asal siap sudah.erk teruknya dia x__x


Tapi !!!
Tapi untuk sem yang lepas ni jian dah changed a lot omputih kate.thehehehe
Kenape??
Sebab..........


1- Zaihan Zakaria sangat rajin pergi kelas utk sem 3 yg lepas.Kelas tade pon die pegi jgk.eh eh eh.hehe.Tapi mmg tak tipu,dia ta ponteng kelas lebih dari 3 kali berturut2 atau tdk berturut2 pongsss n__n

2- Zaihan Zakaria dah hafal nama dak2 kelas die and dah geng dgn dorg okay.Mereka juga turut setadi bersama2 seperti keluarga bahagia.erk.

3- Assignment sume lengkap WITHOUT copy n paste okay.

4- Zaihan Zakaria utk sem 3 ni bila datang kelas da pandai da salin nota sikit2.hehehehehe :P

5- AND! result Zaihan Zakaria utk sem ni = 3.56. hohohoooooooooray :))))))

PENGHARGAAN : Terima kasih ibu abah yg doa utk anak die ni. Tengs so much A|B yg gigih teman jian setadi,menghafal segala fakta n auta walaupun b tak faham ape yg syg merepekkan.huhu. Not forgetting,tengs a lot juga utk classmates yg dah sama2 berjuang,stdy group bersama2,share segala info.Tengs n tengs again. Mwax !

2 comments:

A I Z said...

Congratz pap. Gile dekan . :D

the only Sajihan said...

hehe.tengs so much! :D

Tuesday, February 14, 2012

Results : Passed With Flying Colours ;)

Selamat Pagi.Sari berita penting.hehehe.
Malam tadi result exam untuk student UKM da boleh cek tau.
Alhamdulillah,keputusan sangat di luar jangkaan.

kenapa di luar jangkaan ?
Sebab........

1- Zaihan Zakaria dulu masa sem 1 dan sem 2 pointer die was never above 3.00. Na tersenarai dalam budak2 dekan apetah lage.Memang verangan lah kau dik non.

2- Zaihan Zakaria dulu masa sem 1 dan sem 2 cuma tau datang kelas,pose kat meja belakang2,cukup time,kelas abes,die balik dgn muka seposen. Ape yg lecturer ajar die tak pernah faham pon =__=

3- Zaihan Zakaria masa sem 1 dan 2 dulu pernah hampir2 dibanned daripada mengambil 2 paper.Kerana ape? Kerana die selalu sgt ponteng kuliah bkn lebih daripada 3 kali,bukan lebih daripada 4 kali,tapi lebih daripada 5 kali.uuuuu so hardcoreeee -___-

4- Zaihan Zakaria dulu tak pernah join stdy group dgn bebudak kelas die.Nama budak2 kelas pon die engat2 lupe.padahal tak ramai pon.Mak pemalu noksss :*)

5- Zaihan Zakaria dulu buat assignment pon aci redah je.Asal siap sudah.erk teruknya dia x__x


Tapi !!!
Tapi untuk sem yang lepas ni jian dah changed a lot omputih kate.thehehehe
Kenape??
Sebab..........


1- Zaihan Zakaria sangat rajin pergi kelas utk sem 3 yg lepas.Kelas tade pon die pegi jgk.eh eh eh.hehe.Tapi mmg tak tipu,dia ta ponteng kelas lebih dari 3 kali berturut2 atau tdk berturut2 pongsss n__n

2- Zaihan Zakaria dah hafal nama dak2 kelas die and dah geng dgn dorg okay.Mereka juga turut setadi bersama2 seperti keluarga bahagia.erk.

3- Assignment sume lengkap WITHOUT copy n paste okay.

4- Zaihan Zakaria utk sem 3 ni bila datang kelas da pandai da salin nota sikit2.hehehehehe :P

5- AND! result Zaihan Zakaria utk sem ni = 3.56. hohohoooooooooray :))))))

PENGHARGAAN : Terima kasih ibu abah yg doa utk anak die ni. Tengs so much A|B yg gigih teman jian setadi,menghafal segala fakta n auta walaupun b tak faham ape yg syg merepekkan.huhu. Not forgetting,tengs a lot juga utk classmates yg dah sama2 berjuang,stdy group bersama2,share segala info.Tengs n tengs again. Mwax !

2 comments:

A I Z said...

Congratz pap. Gile dekan . :D

the only Sajihan said...

hehe.tengs so much! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
 

Belog ini belog kosong . Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal